Magazin

BOSANAC NAPAO SAŠU POPOVIĆA: “Zašto Snežana prima Grandovu platu, a ja ne?!”

Napisao H. H.

Dragan Stojković Bosanac na posljednjem snimanju “Zvezda Granda” riješio je da odbrusi direktoru srbijanske produkcije Saši Popoviću i prebaci mu to što Snežana prima platu od Granda, a on ne. Naime, Snežana je prije dvije godine zaposlena kao stalni Grandov radnik, tačnije muzički urednik.

Ona provjera svaku matricu prije nego što je bilo koja Zvezda Granda dobije za takmičenje, drugim riječima, odgovorna je za mnoge stvari kada je muzički dio programa u pitanju, piše “Svet“.

Popović smatra da je ona itekako muzički obrazovana, a ima i ogromno iskustvo i što je najvažnije, odgovorna je. Ona je taj posao rado prihvatila, ali isto tako privukla bijes ostalih članova žirija. Saša se nedavno pred svima pohvalio kako u Snežanu ima najviše povjerenja i da je ona njegov najbolji radnik, što je Bosanca izludilo, pa je kao oparen skočio na Saleta.

“I mi bismo bili da nas plaćaš kao što plaćaš Snežanu. Ja sam ovdje dugo kao i ona i također sa muzički obrazovan. Red je da počnem i ja da zarađujem neki novac i da budem poštovan kao Snežana”, rekao je Bosanac.

Potom se Saša našalio da će to biti kada bude bio lijep kao Sneža i kad nabaci bujnu dugu plavu kosu, na šta je i sam Bosanac počeo da se smije.

Komentari

komentara