Magazin

NAKON 30 GODINA: Popularna pjevačica se povlači sa estrade!

Napisao H. H.

Pjevačica Nada Topčagić čvrsto je odlučila da se povuče sa estrade čiji je dio bila više od 30 godina. Kako kaže, razočarana je kolegama i medijima pa je odlučila da posljednji put kaže otvoreno šta je muči.

– Estrada me više ne zanima. To su napadi sa svih strana. Ne mogu više to da trpim. Dokle više ja da budem ona jeb*na strana? Moj jezik me je opasno koštao. Zato se i povlačim. Kad bih ja progovorila, zaratilo bi se na sve strane, ali bolje da ćutim i doviđenja – rekla je Nada u intervjuu za “Kurir Stars“.

 

Ona je dodala da je posebno zaboljelo što je neko od njenih kolega izjavio da je svoju karijeru započela pjevajući na Ibarskoj magistrali.

 

– Pa ne može tako da se priča kad to nije tačno. Ja na Ibarskoj počela? Naopako. Moje riječi će ih stići. Osramotili su me. Ma ko to može za mene da kaže? Da sam bila pametna, pjevala bih po kafanama. Ja nemam mrlju u karijeri, ali su me neki mediji sahranili – ispričala je izrevoltirana Nada.

 

Na pitanje zašto se posvađala sa Lepom Lukić, Nada kaže da nema pojma o čemu se tu radi.

 

– Ja ne znam šta ona ima protiv mene?! Ja ustanem iz poštovanja kada ona uđe na snimanje, a ona o meni da govori takve bljuvotine. Pozvala sam je telefonom da je pitam o čemu je riječ a ona kaže: “Šta si tražila, to si dobila“, i zalupi mi slušalicu. Nikad se nismo posvađale, to je neko imao za cilj da nas zavadi. Ja se sa njom u životu ne bih posvađala. O njoj nikad nisam ružnu riječ rekla – nastavlja Nada.

Komentari

komentara