Magazin

Merzan Tahirović napravio ludnicu u Zvezdama Granda, žiri bježao: Prvu sam pjesmu ubo, znači pravo!

Napisao H. H.

Merzan Tahirević (38) iz Prijepolja predstavio se u prvom krugu “Zvezda Granda“ pjesmama “I zanesen tom ljepotom“ Halida Bašlića i “Svađalice moja mala“ Marinka Rokvića. On je ponovo napravio show u studiju, a žiri je ovoga puta bježao od njega.

Neki članovi žirija ga nisu odmah prepoznali po glasu, a publika je njegov izlazak na binu pozdravila ovacijama. Za vrijeme druge pjesme Merzan je ispao iz ritma, ali mu je gestikulacijom pomogla Viki Miljković koja se kao i njene kolege odlično zabavila dok je pjevao.

 

Merzan je i ovoga puta vodio glavnu riječ, pa je već na samom početku umjesto Saše Popovića on dao riječ Aci Lukasu. Dodao je i to kako se cijelo ljeto spremao za nastup, te da je vježbao. Tajanstvenog člana je nazvao “mrčo“, a Lukasa kraljem jer je glasao za njega.

 

Kandidat je potom krenuo da ljubi žiri redom, prvo je došao do sugrađanke Ane Bekute, potom je izljubio Viki  i Acu, dok su mu Jelena, koju je nazvao crvenim karanfilom i Marija vješto pobjegle. Premotajte snimak na 1:32:32 i pogledajte Merzanov nastup.

Ekskluziva.ba

Komentari

komentara