Video

Gile novim spotom postavio novi rekord na internetu!

Napisao H. H.

O željama se uvijek pričalo, pjevalo… I svako ima bar jednu želju čeznući da mu se ispuni. Ima je i Amar Jašarspahić Gile, najpopularniji mladi bh. pjevač, nekadašnji pobjednik “Zvezda Granda”. O njoj pjeva u novoj pjesmi “Imam samo jednu želju” za koju je nedavno snimio spot.

Muziku njegove nove pjesme potpisuje Saša Matić, aranžman je uradio dugogodišnji prijatelj i saradnik Gileta i njegovog benda Marko Cvetković, dok je prateće vokale otpjevala Ivana Selakov.

Ekipa koja je radila na njegovoj novoj pjesmi u startu najavljuje da je to definitvno novi hit!

I prvi rezultati na osnovu pregleda na YouTube govore da je to tako. Naime, Giletov novi spot koji je inače radila mlada ekipa Area7 Entertainment iz Zenice, već drugi dan je na prvom mjestu trendinga što znači da je trenutno najgledaniji. Više od 300.000 pregleda za manje od 48 sati za svaku je pohvalu, kako zbog pjesme tako i kvalitetno urađenog videa. Svoju publiku Gile će kroz zanimljiv scenario uvesti u jednu lijepu, ljubavnu priču. U tome će mu, pored brojnih statista, pomoći i poznati bh. glumac Haris Burina koji, uz pjevača, ima jednu od glavnih uloga u novom videu, piše “Expressmag“…

Kadrovi za spot snimani su na jezeru Modrac tačnije u jednom restoranu, a iza istog su stajali i njegovi sponzori.

Ovo je zaisgurno veliki Giletov iskorak u karijeri. Sretan je, što bi bio svaki drugi pjevač da je na njegovom mjestu, jer za tako kratak period da obori sve rekorde – nije za ignorisanje.

Gile se uskoro vraća iz Australije, ali to ne znači da će odmarati. Njegov radni kalendar je popunjen skoro do februara iduće godine, pa ga u narednom periodu očekuju brojni nastupi širom BiH, ali i inostranstvu.

Komentari

komentara