Video

Vrijeme je za čišćenje lica limunom… Priredite sebi savršeni spa ugođaj!

Natural beauty portrait of Asian woman
Napisao H. H.

Koža mekana kao svila i nježna na dodir? Imamo instant rješenje za ovaj “nedostižni” san, a sve što vam treba je malo vremena i 4 mirisna, divna sastojka iz vaše kuhinje. Rezultat je domaća maska, fina i prijatna baš poput najskupljeg pilinga.

a temeljno čišćenje lica i kožu oslobođenu od akni, mitisera, crvenila i ostalih nesavršenosti neophodno je da redovno njegujete kožu. Mazanje kremicama, nažalost, nije dovoljno, savršena koža zahtjeva veći trud i više ulaganja.

Dakle, pored redovne njege kremom, neophodno je da se okrenete i upotrebi maski i pilinga, a ukoliko vaš izbor nisu kvalitetni kupovni proizvodi, mi vam kao dobru alternativu predlažemo one iz prirode.

Danas ćemo otkriti recept za sasvim jednostavan, a nevjerovatno efikasan piling koji će za čas posla preporoditi vašu kožu i donijeti vam nezaboravno spa iskustvo u sopstvenom domu.

Potrebni sastojci:

krupna morska so
1/4 šolje maslinovog ulja
2 do 3 “trakice” limunove kore
suha lavanda

Priprema:

U posudicu sipajte krupnu morsku so, dodajte maslinovo ulje, potom 2 do 3 trakice deblje isječene limunove kore, a na kraju dodajte osušenu lavandu.

Sve dobro izmiješajte. Dobijenom smjesom istrljajte kožu, ostavite da odstoji nekoliko minuta, a potom se umijte toplom vodom.

Nakon ovog kratkog spa tretmana na lice nanesite hidrantnu kremu.

Postupak ponavljajte jednom sedmično,piše http://www.ljepotaizdravlje.ba/

Komentari

komentara