Video

ŠOU U ZVEZDAMA GRANDA: Karleuša jurila Bosanca po studiju, a kada je stigla, izljubila ga je kao nikada do sada! (VIDEO)

Napisao H. H.

JK je pokušala da natera muzičara da promeni mišljenje, ali se on nije dao

I nova epizoda emisije “Zvezde Granda” bila je prilično zabavna. U njoj je nastupio i momak koji se zove Stefan Petrović Kosmajac (17) predstavio se pesmama “Polomio vetar grane” Marinka Rokvića i “Otkud tebe da se setim” Jašara Ahmedovskog.

On je očarao žiri, a Jelena Karleuša ga je posavetovala da izabere drugu vrstu muzike za izvođenje. S tim se nisu baš složili ostali članovi žirija, među kojima Dragan Stojković Bosanac.

– Ja imam utisak da ti vučeš male muzičke frustracije iz mladosti, pošto je tvoja majka, kao vrsan muzički urednik u Radio Beogradu, puštala te “masne” narodnjake… Jako bi bilo dobro da pozoveš jednog masnog harmonikaša na tvoje koncerte i da otpevaš pesmu “Čudna jada od Mostara grada i da ti dođe 1.500 ljudi – poručio joj je Bosanac Karleuši, koja mu je odgovorila:

– Meni dođe mnogo više od 1,500 ljudi, meni dođe desetine hiljada ljudi. Ja sve to znam da pevam – rekla je JK i krenula prema muzičaru, koji je počeo da joj beži:

Printskrin: Youtube/Zvezde GrandaPrintskrin: Youtube/Zvezde Granda
Kada ga je “uhvatila”, Karleuša mu je rekla.

– Jel se slažeš da dete od 17 godina (aludirajući na takmičara Stefana, prim.aut) ne treba da peva po svadbama? – rekla je JK Bosancu i počela da ga ljubi.

Kako je to izgledalo, pogledajte na sledećem snimku:

Komentari

komentara