Magazin

Tragedija – Ovo je suprug ubijene Grandove pjevačice slagao u policiji?!

Napisao admin

Suprug ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović i sinoć je ostao u pritvoru. Inače Zoranu danas ističe zadržavanje od 48 sati. Pored toga, u toku prijepodneva očekuju se i rezultati DNK analize tragova uzetih ispod Jeleninih noktiju. Od tih rezultata zavisi sudbina Zorana Marjanovića. Nakon isteka mjere zadržavanja, po nalogu tužioca protiv supruga može da bude podnijeta krivična prijava za određeno krivično djelo, ukoliko bude dokaza za to ili će biti pušten na slobodu.


Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović i dalje je u pritvoru, uprkos tome što je po drugi put prošao poligraf. Kako pink.rs sazanje, on je zadržan u policiji pošto je u više navrata tokom istrage davao kontradiktorne izjave, kao i izjave koje nisu saglasne sa izjavama drugih svjedoka.

– Otkriću vam samo jedan primer – Marjanović je izjavio da je dio puta do kuće prešao pješke, a dok su drugi svjedoci izjavili da su ga na tom dijelu vidjeli u kolima. Kako bi se utvrdili svi detalji kako je dopšlo do ovog zločina on je zadržan u pritvoru – rekao je dobro obaviješten izvor za Informer.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara