Magazin

Nema dovoljno dokaza! – SAŠA KAPOR OGORČEN: Mladić koji nas je umalo ubio je oslobođen!

Napisao admin

Saobraćajna nesreća u kojoj umalo nisu poginuli Saša i Nikolina Kapor neće dobiti sudski epilog jer Okružno tužilaštvo u Bijeljini nije uspjelo da pronađe dokaze protiv osumnjičenog Marka Ostojića, koji je izazvao udes.


Foto:arhiva

Poznati estradni par nedavno je dobio obavještenje od nadležnih organa iz Republike Srpske da ne postoji odgovorna osoba za saobraćajku koja se dogodila u julu prošle godine, kad su njih dvoje zajedno s trogodišnjim sinom automobilom sletjeli u Drinu. Iako Kapor tvrdi da se nesreća dogodila dok je pokušavao da izbjegne direktan sudar s kombijem kojim je upravljao Ostojić, tužilaštvo je ocijenilo da ne postoje dokazi za krivično gonjenje.

– Za nesreću u kojoj umalo nismo izgubili život sud je donio odluku da nema dovoljno dokaza. Da li bi taj dečko odgovarao da je neko, daleko bilo, poginuo u saobraćajki?! To znači da se moja i Nikolinina izjava, kao i zapisnik s lica mjesta nigdje ne računaju! Sramotno je to što mi ispadamo ludi, a on je izazvao nesreću. Da li iko može da povjeruje u to? – priča pjevač i opisuje kako je izgledala saobraćajka u blizini Zvornika. 

– Taj dečko, koji je ušao u našu traku, okrenuo se, otišao u policiju i rekao im da je neki auto sletio u rijeku. Kad su došli policajci, rekli su mi da je on glavni svjedok saobraćajke! Ja im saopštavam da je taj isti dečko odgovoran za nesreću, a oni me gledaju blijedo i tek tada shvataju o čemu se radi. Taj dečko nas je stjerao s puta u rijeku, bez blama se okrenuo i otišao da prijavi policiji, a onda tužilaštvo donosi odluku da nema osnova da ga krivično gone. Po meni, ovo se mjeri s ludošću! – zaključuje Kapor.

senzacija.ba

Komentari

komentara