Ljubav i veze Video

Veliko čudo – Roditelji sahranili živu bebu: Desilo se čudo u koje nećete povjerovati!

Napisao admin

Kada je Li Ksiaojun osetila oštar bol u stomaku u 6. mjesecu trudnoće, mislila je da ima spontani pobačaj. Ipak u pitanju je bio prerani porođaj. Lu je sačekala svog muža He Junga da je odvede u bolnicu. Kada je stigao pronašao je svoju suprugu kako u rukama drži njihovu kćerku, okružena krvlju.


Beba (Foto: youtube)

Predosjećali su da će se desiti ono najgore i pojurili su u bolnicu, gde su im doktori rekli da nema nade da će njihova beba preživjeti. 

Luina majka je uzela bebu i odvela kući kako bi pripremili sahranu u svom dvorištu dok su Lu i njen suprug ostali u bolnici. Nekoliko sati kasnije doktor je došao da pogleda bebu i da utvrdi vrijeme smrti, a ako je još živa da vidi koje su šanse za preživljavanje. Na njegovo iznenađenje, beba je već bila sahranjena.

S obzirom da nisu shvatili da je postojala ikakva šansa da beba preživi, He Jung je stigao kući i brzo počeo da otkopava svoje novorođenče. Na veliko iznenađenje svih, beba je još uvijek bila živa!

Hitno su bebu odveli u bolnicu gde su doktori ustanovili da je beba rođena prije vremena. Beba je bila u bolnici 3 dana, ali onda je porodica bila primorana da je odvedu kući jer nisu imali novca za dalje liječenje i boravak.

Kada su kineski mediji objavili ovu priču o čudesnoj bebi, novine su zamolile sve ljude da pomognu i doniraju novac. Zahvaljujući ljudima dobre volje beba je vraćena u bolnicu i preživjela.

kurir.rs

Komentari

komentara