Video Zdravlje

Stravičan udes – Objavljen snimak pogibije Paula Walkera! (VIDEO)

Napisao admin

Glumac i njegov prijatelj poginuli su u stravičnoj nesreći i niko ih nije moga spasti jer je vozilo eksplodiralo odmah pošto je udarilo u drvo.


Nesreća u kojoj je poginuo Paul Walker (Foto: Kurir)

Proslavljeni holivudski glumac Pol Voker, junak filma “Paklene ulice”, poginuo je u saobraćajnoj nesreći sjeverno od Los Anđelesa, a do tragedije je došlo pošto je njegov prijatelj izgubio kontrolu nad “poršeom” i udario u drvo, pri čemu je automobil odmah eksplodirao.

Jedan slučajni prolaznik napravio je snimak nesreće. Na snimku se vidi kako se ljudi okupljaju oko vozila koje je u plamenu, međutim svi shvataju da je prekasno da pokušaju da spase ljude koji su unutra.

Pol je prije nesreće učestvovao na dobrotvornoj priredbi svoje humanitarne organizacije Reach Out WorldWide, nakon čega su se on i njegov prijatelj uputili na probnu vožnju novim “poršeom”. Zbog velike brzine vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s puta i udario u drvo.

Prijatelji, kolege i fanovi ostavljaju poruke u kojima izražavaju saučešće i nevjericu zbog prerane i tragične smrti 40-godišnje filmske zvijezde.

kurir

Komentari

komentara