Video

Iskočio 2,5 metara: KROKODIL UBIO NAUČNICU (VIDEO)

Napisao H. H.

Naučnica u jednom indonežanskom biološkom institutu smrtno je nastradala kada je krokodil koga je proučavala preskočio zid visok 2,5 metara.

U stravičnom incidentu Dejzi Tuvo (44) je pojedena živa u petak ujutro, nakon što je krokodil iskočio iz kanala, zgrabio je i povukao nazad u bazen istraživačkog centra CV Josiki laboratorije u Nort Sulavezi, piše britanski tabloid “Dejli mejl”.

Nakon nekog vremena krokodilka Meri je pronađena dok su joj u čeljustima još bili ostaci nesrećne Dejzi. Prestravljeni radnici centra su prvo videli “čudan oblik” u vodi, a potom i krokodila.

Zvaničnici centra veruju da se više od pet metara dugi krokodil pružio na zadnje noge i iskočio na vrh zida tek nešto manjeg od dva i po metra.

Reptil koji je ubio naučnicu je hranjen piletinom, tunom i mesom svaki dan a odranije je bio poznato po agresivnom ponašanju prema drugim krokodilima. I pored toga, smatralo se da ne predstavlja opasnost za ljude.

Radnici centra i policajci su jedva uspeli da dođu do nepojedenih ostataka naučnice, a krokodil će ići na dalje medicinsko ispitivanje da se utvrdi da li je zaista pojeo ženu, prenosi mondo.rs.

Policija ispituje ceo slučaj i pokušava da uđe u trag vlasniku krokodila, japanskom biznismenu koji je osnovao centar, kako bi utvrdila da li je imao dozvolu za držanje krokodila i drugih skupocenih vodozemaca.

Komentari

komentara