Video

SJEĆATE LI SE MLADIĆA IZ TUZLE KOJI JE PLAKAO U GRANDU JER JE SIROMAŠAN? Evo šta se poslije dogodilo sa njim (VIDEO)

Napisao H. H.

Tuzlak Almir Zukić prije dvije godine takmičio se u showu “Zvezde Granda”, kada je dobio naklonost žirija zbog svoje skromnosti.

Javnost je tada plakala zajedno sa njim kada je ispričao svoju tužnu ispovijest.

Živio je u kući bez struje, a školske obaveze je obavljao uz svijeću.

100870-capture-20161129-123701

– “Svi su sad tu… Podržavaju me, a kad sam podršku najviše trebao, niko nije bio uz mene. Ja sam momak koji je prošao mnogo trnja da bi stigao do nekud i to me sve dovelo do ovdje. Trudio sam se, bio sam siromašan, socijalni slučaj. Ne krijem – vanredno sam završio osnovnu školu, vječito se trudio. Niko nije htio biti sa mnom, niko nije vjerovao u mene, a sada su svi tu… Djevojke koje sam želio, odbijale su me zbog mog finansijskog stanja, patio sam u životu. Sasvim sam, druge su mi slamale srce varajući me, a svaku sam iskreno volio. Furale su me, a sada su tu. Svi su sada tu.

Živio sam u trošnoj kući osam godina i bez struje – patio sam, učio pod svijećom, dok su drugi uživali. Sada su svi tu, ali opet hvala svima, volim vas. Želim da svi znaju moju istinu. Moj život je jako gorak i usamljen sam i sada, ali nema veze, ja sam na to navikao… Navikao sam da osobe u koje vjerujem i volim odu i okrenu leđa.

 Ja nisam zvijezda, ja sam običan momak, koji je patio i još pati, ali jednog dana možda i ja dočekam sreću, ali možda. Volim vas sve. Mnogo.  I nije mi jasno zašto svi misle da će moj nastup na Zvezdama Granda biti upamćen da niko u historiji Zvezda Granda nije pokazao toliko srca u tome što radi? Ipak, hvala vam, ja vas sve mnogo volim“, napisao je mladi Almir tada status.

Iako je ispao u drugom krugu, zbog lošeg zdravstvenog stanja, Almir je ostavio dobar dojam.

Almir je završio Srednju rudarsku školu, a kada je ekipa portala Ekskluziva stupila u kontakt s njim kako bi provjerili šta se desilo nakon svega, on je iskreno odgovorio:

– Ne radim nigdje, u potrazi sam za menadžerom, koji bi bio zainteresovan da me vodi da ulaže u mene, a ja garantovano uspijevam. Moj život je bio jako težak. Ove godine sam se ponovo prijavio u Zvezde Granda. Spreman sam da se dokažem i dam svoj maksimum. Prošle sezone sam bio probno na Grandu, zato sam neshvaćen od strane publike. Život mi je naglo počeo padati nizbrdo, izgubio sam posao, tezge, posao slabo ide… Depresija je rasla, jer ja izdržavam sve troškove kuće. Borim se koliko mogu, jako sam zahvalan Grandu za sve što su učinili za mene, pomogli su mi maksimalno – ističe Almir.

Komentari

komentara