Video

Pas se sastao s njim nakon šest godina: Ovo je nešto najslađe što ćete danas vidjeti!

Napisao H. H.

Sedam mjeseci vojnik David Herrera i pas Kash borili su se na jednom od opasnijih mjesta na svijetu – u Afganistanu. Kroz to iskustvo oni nisu postali samo kolege, oni su postali pravi prijatelji. David je izjavio kako je Kash bio i više od prijatelja, on je za njega bio snaga u trenucima u kojima je sam nije imao. Bio je uz njega dvadeset i četiri sata dnevno, borio se s njim i olakšavao mu život u teškim vremenima. Nakon što su se 2011. godine vratili doma, svako je dobio neki drugi zadatak i rastali su se.

 

David kaže kako se nikada nije vezao toliko za nekoga i da mu je bilo jako teško kad su se rastali. Mislio je da ga nikada više neće vidjeti. Htio ga je udomiti, no njegov mu posao to nije dozvoljavao. Iako je izgubio svaki kontakt s ovim psom, on mu nikada nije izlazio iz glave.

 

Prošlo je više od šest godina kada su se posljednji put vidjeli i Kash je postao djelomično slijep, no nije ga zaboravio. Kada je David čuo da se Kash povukao i da više ne radi, odmah je znao što mu je činiti. Nazvao je njegova novog vlasnika i dogovorio sastanak. Unatoč godinama koje su prošle i djelomičnoj sljepoći, pas ga je prepoznao. Svaka riječ je suvišna, ovaj video govori sam za sebe.

(Index)

Komentari

komentara