Video

Udala se za bogataša da bi ga iskoristila: Priredio joj šok života kad je umro! (VIDEO)

Napisao H. H.

Marsel Amfu je čitav svoj život živio jednostavno.

Njegova kuća nije imala ni hrane ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.

Njegov dom se nalazi u Švajcarskim Alpima, između dva luksuzna ski rizorta, tako da je njegova vrijednost tokom godina još više porasla. Možda nije tako izgledao, ali je bio jako zdrav čovjek.

Želio je da podijeli svoje bogatstvo sa drugima, pa je napravio kućice na svom imanju za rodbinu i prijatelje, da tu žive, a ne plaćaju kiriju. Sa 67 godina nije bio zainteresovan za žene, ali je upoznao Sandrin Devijar, prelijepu 25 godina mlađu Parižanku.

Susjedi su ga upozoravali na nju. Vjerovali su da je s njom samo zbog njegovog novca. Sandrin se bavila nekretninama i tačno je znala koliko je Marsel “vredeo”. Ljudi su primijetili ovaj par, moderna mlada žena i kvrgavi stari čovjek.

Činilo se da ga ona tako potkrada, ali Marsela nije bilo briga. Previše je uživao. Godine 2011. uprkos neodobravanju čitave zajednice, vjenčali su se. Svi su već sumnjali u nju, a nakon vjenčanja dala je još više razloga za sumnju.

Nastavila je da živi i radi u Parizu, a Marsela je posjećivala samo kada je imala vremena. Nakon godinu dana braka, Marsel je sa dva prijatelja doživio saobraćajnu nesreću. Ostali su preživjeli, ali Marsel je poginuo. Seljani su mislili da je Sandrin kriva za nesreću. Na sahrani je plakala.

Momenat kasnije, počela je da zahtjeva da se njegovi stanari isele.

Ipak je na kraju ispalo da Marsel imao jedno iznenađenje. Ostavio je sve brvnare koje je izgradio svojim stanarima koji su živjeli u njima. Novac je ostavio porodici i prijateljima. Sandrin nije dobila ništa. Na kraju se ipak udala za njega zbog koristi, ali Marsel nije bio tako ranjiv kao što su drugi mislili.

Komentari

komentara