Video

PAMTIŠ SAMO MIRIS JEDNE: Nova balada Mirze Selimovića je jedna od najemotivnijh pjesama koje ste ikada čuli!

Mirza Selimović, jedan je od najtalentiranijih pjevača mlađe generacije koju je izrodila naša zemlja, a svaka njegova pjesma je postigla ogroman uspjeh i naišla na sjajan prijem kod publike. Mirza je svoje fanove odlučio obradovati novom numerom pod nazivom “Hiljadu ruža“, a emocije koje prozailaze kroz istu su fantastične. Kažu da ne treba mijenjati nešto što je dobro i što donosi uspjeh tako da je i ovoga puta sarađivao sa dobro uigranim timom na čelu sa hitmejkerom Banetom Opačićem, koji je glavni “krivac” i za pjesmu “Imaš me”.

Za pjesmu “Hiljadu ruža” Mirza je snimio i spot. Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je Mirza kroz novi spot odlučio promovisati ljepote svog rodnog grada Srebrenika, te je tako kadrove za “Hiljadu ruža” snimao na čuvenoj srebreničkoj Gradini, zatim na jezeru Ingramu i drugim interesantnim lokacijama na području Srebrenika. Spot je radio Vedad Jašarević.

 

Plavokosa Ivana je i ovoga puta dobila glavnu ulogu. Spot i pjesmu Mirza je ovoga puta premijerno predstavio na svom YouTube kanalu, a pohvale za još jedan projekat talentovanog muzičara stižu sa svih strana.

 

Inače, kako je Mirza zakazao veliki broj nastupa, a već do kraja marta će nastupati u Podgorici, Sarajevu, Beogradu i Frankfurtu biće to odlična prilika da publika posluša njegovu novu pjesmu uživo. Popularni mladić iz Srebrenika je jedan od rijetkih pjevača čija karijera ide uzlaznom putanjom, a za čije nastupe se uvijek traži karta više.

 

Ekskluziva.ba

Komentari

komentara