Trudnoća i majčinstvo

ČUDO PRIRODE: Ovaj medenjak je rođen s crno bijelom kosom!

Napisao H. H.

Mala Miliana je četvrta generacija žesnke djece sa istim bijelim pramenom posred glave! Da li vjerujete da je ova presimpatična djevojčica rođena sa ovakvom kosom? Ali nije samo ona, 18-mjesečna Miliana je četvrta generacija žesnke djece koja se rađaju sa ogromnim bijelim pramenom iznad čela.

Sličan, samo nešto manji pramen, imaju i njena 23-godišnja majka Brajana Vorti, 41-godišnja baka Dženifer i 59-godišnja prabaka Jaon.

– Nismo sigurne koliko generacija unazad ženska djeca imaju ovaj isti trag na glavi. Znamo za nas četiri, jer je moja baka usvojena, pa nikada nije upoznala svoje biloške roditelje. Nadam da će i kćerka moje Miliane imati istu ovakvu kosu, priča ponosna majka Brajana iz Ridželanda u Južnoj Karolini u SAD, prenosi ekskluziva

beba

Ona je ispričala i da nije bila sigurna da će se njena kćerka roditi s bijelim pramenom, iako je to silno željela.

– Nekoliko godina poslije mene, moja majka je rodila još jednu kćerku, koja nije imala ovakav biljeg, pa ni ja nisam bila sigurna da će ga imati moja kćerka. Kada su mi je posleij porođaja položili na grudi i kada sam vidjela bijeli pramen, bila sam tako srećna, dodaje Brajana.

Ona kaže da je često zaustavljaju na ulici, kao i da je većina ljudi oduševljena izgledom njene kćerke. Priča, međutim, da je u djetinjstvu imala i problema sa drugom djecom koja su je zadirkivala nazivajući je tvorom.

– Planiram da podižem svoju kćerku u uvjerenju da je lijepa i posebna i da je naučim da ne sluša zlonamjernu djecu, zaključila je Brajana.

Komentari

komentara