Trudnoća i majčinstvo

Čak ni doktori nisu mogli vjerovati kakav je porođaj imala ova majka: Istina je mnogo kasnije izašla na vidjelo!

Napisao H. H.

23-godišnja Becki-Jo Allen i njen dečko Liam Tierney žive u Liverpoolu u Engleskoj sa svojom kćerkicom Indianom pored koje imaju želju imati još mnogo djece. Kada su saznali da je trudna, njihovoj sreći nije bilo kraja, no čekajte do kraja da vidite u kojoj mjeri su bili iznenađeni krajnjim ishodom.

Od početka je imala problema sa jutarnjom mučninom i rečeno joj je da će trudnoća biti poprilično zahtjevna i teška. Željno su iščekivali prvi ultrazvuk kako bi otkrili u kakvom stanju je beba i kojeg je spola, piše “Virealno“.
No, tu nastaje veliki šok…

Becki je nosila trojke. Bila je istovremeno u čudu, jer ovakav slučaj do sada nisu imali u porodici, ali i radosti, budući da su oboje željeli punu kuću djece.

Nakon carskog reza Becki je na svijet donijela tri zdrava dječaka Romana, Rocca i Rohana. Još zanimljivija stvar jeste što su bili identični budući da su se svi razvijali od iste jajne ćelije što je veoma rijedak slučaj u praksi.

Sretni roditelji žele još djece, ali kažu da im je ovo bio šok jer istovremeno odgajaju troje. Srećom, u tome im pomaže njihova starija sestra.

trojke1

 

Komentari

komentara