Trudnoća i majčinstvo

Dunja Fazlić: Nije teško biti samohrana majka, Tiu čuva moj tata

Napisao H. H.

Dunja Fazlić pjevačica slavujskog glasa, kako komentiraju mnogi, za vrlo kratko vrijeme ostvarila je veliki uspjeh.

Tia najveći ponos

Šira javnost upoznala ju je kroz muzičke šouove u našoj zemlji. U trećoj sezoni šoua „Zvijezda možeš biti Ti“ osvojila je simpatije brojne publike te se plasirala u finale. Nekoliko mjeseci poslije osvojila je prvo mjesto u šouu „Tvoje pjesme moji snovi“.

No, takmičenjima tu nije kraj lijepa Sarajka prošle godine s kolegom Anelom Čordom iz Mostara takmičila se u duetu u šouu „Dio Tima“ te su pobrali simpatije publike koji su im svojim glasanjem donijeli prvo mjesto publike.

– Nakon što sam prije nekoliko dana napunila 26 godina napravila sam rekapitulaciju prethodnih 25 godina svoga života. Shvatila sam da sam puno toga postigla i uradila, bez obzira na brojne probleme koji su mi se nalazili na putu i zaista mogu slobodno reći da sam ponosna na svoj život i na svoj dosadašnji uspjeh na svim poljima – kazala je Dunja i dodala da će uskoro sve svoje fanove počastiti novim singlom:

– Pronašla sam dobru pjesmu i počinjemo s radom. Uz mene je provjerena ekipa i vjerujem da ćemo uraditi dobar posao. Nadam se da ćemo je čim prije snimiti i ekranizirati. Iskreno se nadam da ću uskoro naći posao u struci, inače sam magistar pravnih nauka, ali ću se svakako nastaviti baviti muzikom jer ona je sastavni dio mog života i bježanje od surove realnosti u kojoj živimo – istakla je ona.

Odličan tim

Dunja je samohrana majka, a kćerkica Tia svaki njen dan učini posebnim.

– Nije teško biti samohrana majka, kada imam dijete kao što je moja Tia i naravno podršku porodice. Uživam u svakom njenom pokretu, u svakoj novoj riječi i rečenici. Najviše mi pomaže moj tata. Tiu on najviše čuva i mislim da su odličan tim, divno se slažu što je najbitnije, a svakako u pomoć priteknu snaha, brat i bratić – kazala je Fazlić.

Komentari

komentara