Trudnoća i majčinstvo

Vojvotkinja od Cambridgeda – Kate Middleton je trudna?!

Napisao admin

Vojvotkinja od Cambridgeda Kate Middleton navodno je trudna te očekuje svoje prvo dijete s princom Williamom.


Kate Middleton (Foto: Cure.ba)

Kako piše Showbizspy, šuška se kako je Kate Middleton u drugome stanju sa svojim suprugom, princom Williamom, a ta vijest razveselila je, kako buduće roditelje, tako i njihove brojne obožavatelje. Par je, kako se od sada pisalo, već duže vremena pokušavao dobiti dijete, a kada su saznali sretnu vijest, njihovoj sreći nema kraja.

Kateini prijatelji tvrde kako je ona uvjerena da je trudna, no tu sretnu vijest Kate i William još drže u tajnosti, no činjenica je da su jednostavno presretni, piše Celebitchy te dodaje kako su Kate i William dijete najvjerovatnije začeli tokom romantičnom odmora na posjedu u Walesu na koji su se zaputili odmah nakon završetka Olimpijskih igara u Londonu.

Kate je navodno trudna tek nekoliko sedmica te par čeka pravo vrijeme kako bi javnost o tom sretno događaju i službeno obavijestili, prenosi Tportal. ‘Tu vijest će objaviti kraljevksa služba za odnose s javnošću, no tek kada kraljevski genekolog potvrdi trudnoću.

Kako piše Showbizspy, par već duže vrijeme pokušava dobiti dijete, a ova nagađanja dodatno pojačava i posljednji intervju princa Williama u kojemu nije želio potvrditi, ali niti negirati glasine o trudnoći. ‘Ništa nećete izvući iz mene, usta su mi čvrsto zatvorena. No, činjenica je da i Catherine i ja silno želimo porodicu te se jako veselimo porodičnom životu,’ nedavno je rekao princ William novinarki Kate Couric.

Osim toga, izvori bliski paru otkrili su kako Kate i William nemaju kućnu pomoćnicu, kuhara niti stilistu te da pokušavaju živjeti ‘normalnim’ životom, a Kate Williama često obraduje jelom koji je skuhala prema majčinom receptu.

cure.ba

Komentari

komentara