Trudnoća i majčinstvo

Njenu kćerku je tuga izjedala svaki dan: Ono što je majka uradila za nju je pravo blago od Boga!

Napisao H. H.

Majka je ta ,koja će uraditi sve što je potrebno za sreću svoje djece

Majka će uraditi sve što je potrebno za sreću svoje djece, što uključuje i nešto nesvakidašnje. Vidjeli smo različite primjere kada majke rizikuju svoje živote kako bi usrećile svoju djecu.

Sara Connel je planirala svoju porodicu od 2014. godine, ali sve je bilo bez uspjeha. Izgubila je blizance nakon drugog pokušaja vještačke oplodnje, i doktori su kazali da možda nikada više neće moći rađati.

Nakon što je vidjela tugu svoje kćerke, Sarina majka Kristina Kejsi koja ima 61 godinu odlučila se da bude surogat majka svojoj kćerki. Ova ideja je uplašila njenog muža, ali on je na kraju pristao da se odradi postupak In vitro oplodnje.

Nakon nekoliko testiranja, doktori su zaključili da je moguće da gospođa od 61 godinu rodi bebu svojoj kćerci i zetu. Doktori su se obavezali da će pratiti svaki korak i stalno vršiti analize kako bi sve prošlo u najboljem redu.
Kristina je kazala da bi se osjećala jako sretnom kada bi vidjela bebu u rukama svoje kćerke i zeta. Ona im je nakon 9 punih mjeseci rodila kćerku putem carskog reza.

Majka je još jednom dokazala da je najbolji prijatelj svojoj kćerci. Bilo je izuzetno naporno nositi bebu 9 mjeseci, još pogotovo žena od 61 godinu, ali majka je još jednom dokazala ljubav kakva se samo jednom rađa. Čini se da ovakva ljubav može pobijediti bilo šta.


Komentari

komentara