Trudnoća i majčinstvo

ŠOKANTNO – MOJA KĆERKA JE UMRLA ZBOG OVOG PREDMETA, A SVI GA IMATE U KUĆI: Majka upozorila roditelje na opasnost!

Napisao H. H.

Zoe Hart iz Australije je umrla 2002. godine, sa samo 20 mjeseci, nakon što se ugušila kanapom za podizanje roletni. Nju su roditelji smjestili u krevetac na spavanje, a kada su se vratili da je obiđu, shvatili su da djevojčica NE DIŠE!

Roditelji su djevojčicu ostavili u krevecu gdje se igrala, skakutala i gledala se u ogledalo. Međutim, deset minuta kasnije, kada je otac Stiven ušao u sobu, shvatio je da je njihova kćerka mrtva.

– Podigla se kako bi pogledala kroz prozor, skliznula sa malog stolića koji je bio pored i glava joj je zapela između kanapa od roletne. Visila je na njemu – rekla je majka Di Hart.

Majka Di je, u vrijeme ovog nemilog događaja, bila trudna dvadesetak nedjelja sa sinom Majklom.

– Nismo mogli da skinemo Zoe sa kanapa. Ona se umotala. Zvali smo Hitnu pomoć i pokušali da je oživimo. Međutim, nismo uspjeli. Gledali smo kako nam dijete umire pred očima – rekli su neutješni roditelji.

Danas Di i Stiven imaju troje djece. Pored Majkla, dobili su bliznakinje Zaru i Adel. Majka je riješila da ovu priču podijeli javno jer želi da ukaže na opasnost od roletni koju svaka porodica ima u kući!

ekskluziva.ba

Komentari

komentara