Trudnoća i majčinstvo

Ostavili su bebu sa bejbisiterkom, a kad su se vratili, zatekli su je MODRU I PREPLAŠENU!

Napisao admin

“Prvo što sam vidjela je njegovo crno oko. Pomislila sam, šta li se dogodilo, moj Bože?! A onda se on okrenuo i cijela strana njegovog lica je bila modra”, rekla je majka…


Par iz Šervuda u Oregonu je ostavio svoju bebu sa osobom koju su smatrali pouzdanom, a zatekli su je u modricama i s povredama. Fotografije su objavili na Facebooku, a podijelili su i svoje frustracije u vezi s postupanjem pravnog sistema u ovom slučaju zlostavljanja deteta, piše “WPTV“…

Ališa Kvini i Džošua Marburi su objavili fotografije na kojima su prikazane posljedice zlostavljanja njihovog sina Džejkoba, a odgovor na na to je bio izliv bijesa i frustracija.

Fotografije su zabilježene dan nakon što su roditelji zatekli dijete samo na podu svoje sobe kako plače, dok je bebisiter spavao na kauču.

“Prvo što sam vidjela je njegovo crno oko. Pomislila sam, šta li se dogodilo, moj Bože?! A onda se on okrenuo i cijela strana njegovog lica je bila modra”, rekla je majka.

Roditelji su vodili svog sina u bolnicu, a doktori i socijalni radnici su, takođe, uslikali njegove povrede i podnjeli izvještaj policiji.

Tužilac je rekao roditeljima da u ovom trenuttku ne postoji dovoljno dokaza da bi se podigla optužnica protiv osumnjičenog. Iako je prošlo dva mjeseca od incidenta, još uvijek krivac nije uhapšen.

Tako su ovi ljudi odlučili da objave fotografije na Facebooku, gde su podjeljene više od 330.000 puta.

 

cure.ba

Komentari

komentara