Trudnoća i majčinstvo

Rijetka bolest – NIJE JE POBACILA: Pogledajte preslatku djevojčicu koja se rodila bez očiju

Napisao admin

Danielle Davis i Andrew Smith roditelji su dvomjesečne djevojčice Daisy koja se rodila s rijetkom bolešću anolphtalmijom, zbog čega nema oba oka. O prinovi u obitelji progovorili su roditelji koji smatraju da Daisy zavrjeđuje priliku za normalnim životom poput svakog djeteta.


Roditelji i djevojčica (Foto: arhiva)

Danielle Davis (24) iz South Walesa šokirala se kada je ultrazvuk u 21. tjednu trudnoće pokazao cistu na mozgu fetusa. Iako je imala vremena izvršiti prekid trudnoće, Danielle je ipak odlučila roditi, piše Net.

 

“Ona je naša prekrasna beba i ne žalimo za time što nisam prekinula trudnoću”, rekla je Danielle, koja radi kao njegovateljica.

 

No, kada se beba rodila, Danielle i Andrew bili su iznenađeni, jer nisu nikada čuli za bolest anolphtalmia.

 

No, nakon prvotnog šoka, roditelji malene Daisy u nju su se potpuno zaljubili.

 

“Svi su nas podupirali, a ne mogu niti dovoljno zahvaliti doktorima i babicama što su mi toliko pomogli oko svega”, rekla je Davis.

 

Kada napuni 18 mjeseci, Daisy će moći ići na operaciju kojom će joj staviti staklene oči, no nikada neće moći vidjeti, jer je njena bolest vrlo rijetka i neizlječiva.

 

Dok se beba Daisy privikava na svoju braću, Logana (6) i Tyler (4), njeni roditelji planiraju padobranski podvig, odnosno sponzorirani skok s 3. 600 m u kojem bi prikupili novac za RNIB, organizaciju koja se brine o ljudima s istim poremećajem.

 

“Nadam se da ćemo osvijesti ljude da ova bolest postoji i da se roditelji ubuduće neće šokirati ako se njihove dijete rodi s tom bolešću”, rekla je Danielle.

cure.ba

Komentari

komentara