Trudnoća i majčinstvo

Najdragocjeniji poklon – Otac se izgalamio na kćerkicu, a onda mu se srce slomilo!

Napisao admin

Jednom se jedan čovjek naljutio na svoju trogodišnju kćer jer je potrošila rolnu zlatnog papira za pakiranje poklona. Novca je bilo malo i oca je nazljutilo to što je malo dijete pokušalo tim papirom da ukrasi kutiju koju je stavila ispod jelke.


Sljedećeg jutra, djevojčica je uzela upakiranu kutiju i rekla: “Ovo je za tebe, tata.” Njemu je bilo neugodno zbog jučerašnje pretjerane reakcije, pa je poklon počeo s osmijehom da otvara. Međutim, kad je otvorio kutiju i vidio da je prazna, njegov bijes se ponovno rasplamsao, prenosi “Kurir“.

Viknuo je na nju: “Zar ne znaš da kad nekome daješ poklon, u njemu bi trebalo biti nečega?”

“Ali, tata, kutija nije prazna. Slala sam poljupce u nju dok se nije napunila. Sve je za tebe, tata”, odgovori mu djevojčica sa suzama u očima.

Otac je bio slomljen. Stavio je ruke oko svoje malene djevojčice i molio je da mu oprosti. Priča se da je čovjek tu kutiju držao pored svog kreveta mnogo godina nakon ovog događaja i kada god bi se osjećao obeshrabrenim, iz nje bi izvadio imaginarni poljubac i sjetio se ljubavi djeteta koje ga je tu stavilo.

U vrlo stvarnom smislu, svaki čovjek je dobio zlatnu kutiju prepunu bezuvjetne ljubavi i poljubaca naše djece, roditelja, prijatelja, obitelji. Na ovom svijetu nema ništa dragocjenije od toga.


cure.ba

Komentari

komentara