Trudnoća i majčinstvo

Stravično – Grozan čin mlade majke nakon poroda zgrozio je sve u bolnici!

Napisao admin

Medicinsko osoblje bolnice u južnoj kineskoj provinciji Guangdong ostalo je u šoku kad je zateklo majku kako grize ruku svojojem sinčiću starom samo jedan dan. Teško ozlijeđeno dijete liječnici su, srećom, uspjeli spasiti.


Bolnica (Foto: Arhiva)

Jedna od medicinskih sestara zaposlenih na odjelu ginekologije doživjela je šok kad je ugledala 24-godišnju Li Zhenghua kako svojoj bebi grize ruku. U pomoć je pozvala druge kolege i pokušala ženi oduzeti dijete, no mlada majka se opirala. To je uspjelo liječnicima koji su rodilji dali sedativ kako bi se smirila.

“Bilo je stvarno šokantno. Ruka djeteta je teško ozlijeđena. Zadobio je ne samo modrice, već i krvarenja koja su posljedica ugriza“, kazao je glasnogovornik bolnice ističući da su liječnici jedva uspjeli izvući djetetovu ruku iz čeljusti majke.

Nedugo prije poroda 24-godišnju ženu u viskom stupnju trudnoće u bolnicu su doveli s ulice.

Oglasila se i lokalna policija koja je priopćila kako su nesretnu 24 -godišnju Li Zhenghua roditelji, unatoč činjenici što je bila trudna, izbacili na ulicu, nakon čega se počela čudno ponašati.

Tijekom istrage policija je došla do saznanja da obitelj nije nikoga obavijestila o svom nepromišljenom postupku, pa je, pretpostavlja se, nesretna žena u podmukloj trudnoći bila prepuštena sama sebi.

Na ulici je živjela najmanje nekoliko sedmica, a možda i više prije nego li je uočena i odvedena u bolnicu.

Istraga je još u tijeku te za sada nije poznato što će biti s mladom ženom i tko će preuzeti brigu o djetetu.

net.hr

Komentari

komentara