Trudnoća i majčinstvo

Životni šok – Otišla je kod ljekara zbog infekcije bubrega: Vratila se kući sa BEBOM!

Napisao H. H.

Kler Evans (24) iz Njuporta nije imala pojma da je u drugom stanju kada je otišla kod ljekara zbog bolova u stomaku. Doktori su mislili da ima infekciju bubrega, ali čim je ušla u ordinaciju – pukao joj je vodenjak. Rodila je zdravog dječaka, i tvrdi da uopšte nije znala da je trudna.

– Preko telefona su mi rekli da sumnjaju da imam infekciju bubrega, i savjetovali su me da dođem kasnije tog dana. Kada sam stigla u ordinaciju bila sam u velikim bolovima, a pošto su mislili da je u pitanju infekcija, tražili su mi uzorak urina. Ali, kada sam otišla do toaleta, pukao mi je vodenjak – priseća se ova mama.

Nakon toga su joj doktori odmah pomogli i odveli je u ordinaciju. Nakon pregleda, ljekar joj je rekao da je otvorena devet centimetara, i da već može da vidi glavu bebe.

– Bila sam tako šokirana, rekla sam im da nisam znala da sam trudna. Moj život se promijenio tada i tamo  u jednoj sekundi. Nisam imala nikakve znakove trudnoće, nije bilo mučnine niti velikog stomaka – priča Kler.

Ona kaže da su bukvalno prvi znaci trudnoće bili bolovi koje je dobila tog jutra. Iako su ljekari odmah pozvali babicu i hitnu pomoć, Klerine kontrakcije su bile toliko blizu da nije bilo vremena za transport do bolnice.

Beba je rođena za 30 minuta, bez ikakvih analgetika. i mama i dijete su odmah pregledani, i zaključeno je da su zdravi pa su pušteni kući.

– Obožavam majčinstvo, iako nisam ovo očekivala ne bih ništa mijenjala – iskrena je Kler, kojoj je ovo prvo dijete.

blic

Komentari

komentara