Trudnoća i majčinstvo

Ženi pokazali snimak njenih beba sa ultrazvuka – Kad je vidjela nije mogla doći sebi! (FOTO)

Napisao admin

Ovako nešto dogodi se ili se ne dogodi jednom u 70 miliona slučajeva. Nije zato čudo da su i doktori u šoku, a šta tek reći za reakciju ove žene kad je čula vijest. Njene fotografije nastale nakon što su postali poznati rezultati ultrazvučnog pregleda možete pogledati u prilogu ovog teksta.


Trudnica (Foto: Ekskluziva)

Par iz Utaha u Sjedinjenim Američkim Državama čeka da na svijet dođu njihove četvorke. Ali ne bilo kakve četvorke. Riječ je o dva para identičnih jednojajčanih blizanaca, što je tako rijedak slučaj da se procjenjuje da se dogodi u jednom od 70.000.000 slučajeva!

Potvrdio je to dr. Alan Penzias, a Ashley i Tyson Gardner, koji trebaju postati roditelji ovo četvero djece bili su razumljivo šokirani i iznenađeni. Ali, sada kažu da su presretni jer oboje dolaze iz brojnih porodica. Naravno, mole se prije svega da njihova djeca na svijet dođu živa i zdrava.

27-godišnjoj Ashley je dijagnosticirana endometrioza zbog čega se par ove godine odlučio na metodu vještačke oplodnje in-vitro.

Ni tehničarka na ultrazvuku nije mogla vjerovati…

Sedam sedmica nakon IVF-a, Gardnerova je sa suprugom otišla na ultrazvučni pregled. Tehničarka im je prvo rekla da Ashley nosi blizanca, a onda je sljedećeg trenutka pogledala bolje u ekran i imala je šta vidjeti. Oko minute je zurila u nevjerici, a onda Ashley i Tysonu rekla vijest o četvorkama.

Fotografije trudnice šokirane ovom viješću preplavile su društvene mreže…

doznajemo.com

Komentari

komentara