Trudnoća i majčinstvo Video

Ovo nije očekivao – Supruga mu priredila iznenađenje na putu prema porodilištu! (VIDEO)

Napisao admin

Kristin Dickerson je skoro dvije nedjelje probila termin za porođaj, a vodenjak joj je pukao rano ujutru 28. juna.


Trudnica (Foto: Youtube)

Dok je jurio kolima, Kristinin suprug Troy je snimao svoju suprugu na putu do porodilišta. Međutim, po izlasku iz kola desilo se nešto potpuno neočekivano – Kristin se porodila stojeći i pridržavajući se za vrata automobila.

U videu koji je postao pravi hit na društvenim mrežama, vidi se kako se par vozi auto putem, a Kristin kroz stenjanje i vrištanje moli svog supruga da stane negdje bliže, jer misli da ne može da izdrži do bolnice. Troy se trudio svim silama da je umiri dok ne stignu do bolnice, ali kako je zakoračila iz kola, Kristin je rekla da osjeća bebinu glavu kako izlazi. U tom momentu, Troy je zgrabio torbu iz kola i pozivao zaposlene u pomoć.

– Izašla je iz kola i samo se ukopala u mjestu. Ja i dečko koji radi na parkingu smo je tjerali da sjedne u kolica, ali nije mogla. U samo nekoliko minuta naša beba je prosto izletjela iz nje. Kristin je vikala na mene da uhvatim bebu, jer se sve tako brzo dešavalo – ispričao je Troy, koji je ovaj događaj snimao posebnom “GoPro“ kamerom koja može da se nosi na glavi da bi ruke bile slobodne.

Dječak, kome su dali ime Truett, rodio se 28. juna u 2:00 ujutru, a čak 10 babica je izletjelo iz bolnice da pomogne Kristin.

– Oduševljena sam što imam sve snimljeno. Iako smatram da je to veoma intiman trenutak da bih ga podijelila sa cijelim svijetom, smatram da je dobro da ljudi vide šta su naša tijela sposobna da urade – rekla je Kristin.

Troy uživa u snimanju događaja iz njihovih života, a također je zabilježio rođenja njihova dva starija djeteta, Turnera i Tillmana.

avaz

Komentari

komentara