Trudnoća i majčinstvo

Neka je živo, zdravo i muško – Otkrivena tajna kako se "prave" sinovi

Napisao admin

Prvo je bila tajna, a onda je postala je javna stvar. Blaž – Bajo Šuškavčević iz sela Vukovci otkrio je svoj recept o tome kako misli da će se začeti muško dijete.


Beba (foto: cure.ba)

87-godišnji Šuškavčević objavio je “tajnu” o dobivanju sina jer ne želi da ona ode s njim u grob. Bajo je u Crnoj Gori oduvijek bio poštovan i tražen, a njegovo zanimanje nosilo je veliku odgovornost. Njegov recept dosad se prenosio s koljena na koljeno, a konačno se Bajo smilovao i odlučio ga podijeliti sa svijetom.

“Da bi dobili dijete muškog spola moraju se uvažiti tri režima. To su razlika u godinama među bračnim partnerima, ovulacija i režim prehrane. Svake sedme godine spolni organi se ‘obnavljaju’, to jest u 14, 21, 28, 35, 42. i 49. godini. Kad partner u braku napuni ove godine, rađa se dijete njegovog spola. Ako jedan bračni partner ima 21 godini, ima prednost da dobije dijete svog spola sve dok drugi partner ne napuni 21 godini”, rekao je Šuškavčević.

Prednost za dobivanje sina navodno također imaju parovi gdje je muškarac stariji pet, šest ili 12, 13 godina od svoje supruge. Također, po ovome prednost imaju parovi u čijim slučajevima je žena starija godinu, dvije od svog partnera. “Dokazano je da u obitelji sa dvoje djece, ako je jedno starije sedam ili 14 godina, moraju biti istog spola, osim ako je žena ostala trudna treći dan ovulacije, ili treći dan ispred ovulacije. Taj period predstavlja izuzetak, jer tri dana pred ovulaciju, ako ostane trudna i rodi, muško dijete mora biti retardirano. Ovo treba znati svaki bračni par jer ljubavni zanosi tijekom tri dana pred ovulaciju mogu biti opasni”, zaključio je ovaj stručnjak za muške potomke.

Bajo kaže da je za dobijanje muškog djeteta važno jesti slanija jela i sve salate osim špinata i kupusa, a u međuvremenu kontrolisati kod ljekara učinke takvog režima ishrane.

“Žena ne smije biti umorna, depresivna i prehlađena dva dana ispred ovulacije, odnosno ako dobije ovulaciju 14 dana poslije menstruacije, da bi se ustanovila prava temperatura, jer na taj dan temperatura se povećava za par linija, i to je pravi čas, odnosno narednih 12 sati, za dobijanje djeteta muškog pola”, otkriva Šuškavčević.

Siguran znak da žena nosi muško dijete, kako kaže ovaj poznavalac “tajne muškog potomka”, je da u prvim mjesecima trudnoće ima promjena, a u posljednjim može da igra crnogorsko kolo.

doznajemo

Komentari

komentara