Trudnoća i majčinstvo

Lijepa Ana (36) je PO SEDMI PUT POSTALA MAMA, a ovo je NJENA PORUKA

Napisao H. H.

Ana Spasić je diplomirani ekonomista iz Kragujevca, koja može da se podiči i titulom najljepše mame u Šumadiji koju je osvojila na jednom takmičenju, ali najvažnijih i najljepših medalja i diploma ima čak sedam.

Slike Ane, njenog supruga i cijele porodice obišle su društvene mreže a ljudi im neumorno čestitaju na proširenju porodice, ali i na ovako brojnim članovima.

– Mi volimo decu. Da je sreće da svaka porodica u Srbiji ima bar po četvoro kao nekada kada su naše bake rađale – kaže skromno Ana za Kurir.

Ana i njen suprug Darko, inače tehničar u Hitnoj pomoći, vjenčali su se 2013. godine i od juče imaju sedmoro djece.Najstarija Milica je učenica drugog razreda Druge kragujevačke gimnazije i bavi se atletikom. Teodora koja je krenula u prvi razred srednje škole pokazuje talenat za slikanje, ali takođe trenira atletiku kao i mlađe sestre – trinaestogodišnja Anastasija i desetogodišnja Marija,piše Srpskinfo

Najnoviji dodatak porodici je malena Vasilija, a jedini dječak u ovoj postavci je Gavrilo (3) koji može da se podiči da ima čak šest sestrica.

Komentari

komentara