Trudnoća i majčinstvo

Emotivna poruka jednog roditelja svim bakama i dekama: Hvala vam na svemu, ne bismo mogli bez vas!

Napisao A. K.

Bili su tu da nam pomognu od samog početka. Sa svim što nam je potrebno, kad god nam zatreba!

U ime svih roditelja sveta, želim da se zahvalim svim bakama i dekama na njihovoj posvećenosti, saosećanju, strpljenju i ljubavi!

Bili su tu da nam pomognu od samog početka. Sa svim što nam je potrebno, kad god nam zatreba. Oni vole našu decu kao svoju, i možemo da im 110% poverimo živote naše dece.

Kao da ne moramo ni da se brinemo ni za trenutak kada su baka i deka tu – jer znamo da su stvari pod kontrolom. Oni su tu za proslave, za dolazak nove bebe, i za stvarno teška vremena kad znaju da nam je potreban dodatni par ruku. Kose naše travnjake, kupuju prelepe plišane životinje kada se naše bebe rode, i pomažu nam u svakom smislu.

Baka po majci: Zašto nam je obeležila detinjstvo i zašto nas više voli od očeve majke!
Oni ispunjavaju naše specifične zahteve roditelja i govore našoj deci ne samo da su lepi i dobri – već su i jaki, inteligentni, moćni, zabavni, kreativni i ljubazni.

Hvala svim dekama koji se uvek sete da donesu neku zanimljivu i ukusnu poslasticu zbog koje se mališani naprosto ozare i oduševe svaki put!

Hvala bakama koje prave najbolju pileću supu na svetu!

Hvala bakama i dekama koji paze našu decu kao da su njihova, kako bismo mogli da odemo na posao bez trunke brige o deci, jer znamo da su u sigurnim rukama!

Svim bakama koje ljuljuškaju naše bebe da ih uspavaju da bismo mi napravili malu pauzu i odmorili se.

Svim dekama koji idu da pokupe dečicu iz škole i dovedu ih kući.

Svim bakama koje uvek znaju da kažu pravu stvar u pravo vreme.

I spisak je dug, ima još bezbroj stvari na kojima bismo mogli da im zahvalimo.

Osećam se kao da nikada ne mogu odužiti bakama i dekama za sve što su učinili za nas i što nastavljaju da čine za nas. Volela bih da mogu da dobijem na lutriji i da ih pošaljem na putovanje gde god žele. Voleo bih da mogu da im kupim nove automobile, da ih pošaljem u spa, ili magično obrišem neke njihove brige.

Ali, stvarno ne mogu. Ne u ovom trenutku. Ne dok smo u ovoj etapi roditeljstva i gradimo naše živote i pronalazimo svoje osnove i sve to shvatamo. Ponekad se osećam tužno i krivo mi je zbog toga. Zato što želim da im dam ono što nam daju sve vreme – stabilnost, udobnost, sigurnost, veru i pomoć.

Jer, cenimo vas.

Zahvalni smo vam.

Potrebni ste nam.

Pozdravljamo vas.

Zahvaljujemo vam na svemu.

Volimo vas.

Konačno vas razumemo!

Stil.kurir.rs

Komentari

komentara