Trudnoća i majčinstvo

SLAĐA ALEGRO SE OSTVARILA U ULOZI MAJKE NAKON DVA POBAČAJA

Slađa Alegro - Instagram
Napisao H. H.

Prošla je kroz agoniju, a ženama je imala samo jednu poruku

Pjevačica ni poslije dva spontana pobačaja nije odustala od ideje da se ostvari u ulozi majke, a nakon što je rodila djevojčicu, kroz suze je poručila da joj se ispunila najveća želja, piše “Express“.

Slađa Alegro nije krila sreću kada je sa nasljednicom Milom napustila porodilište prije nešto manje od mjesec dana, a emocije su se vidjele u svakoj njenoj riječi.

“Moja poruka ženama je da ne odustaju”, poručila je pjevačica kroz suze.

Slađa se u januaru 2016. godine udala za Zorana Vujičića, a nekoliko mjeseci kasnije saznali su da je pjevačica u drugom stanju. Međutim, ona je zbog komplikacija morala da prekine trudnoću.

“Osjećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: „Sada ću da se objesim i doviđenja. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rješila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rješenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete”, izjavila je tada pjevačica.

Komentari

komentara