Trudnoća i majčinstvo

PLAKAĆETE KAO KIŠA Majka nije mogla da doji bebu poslije porođaja, a onda je njen suprug učinio OVO i RASTUŽIO cijeli svijet (FOTO)

Napisao A. K.

Dirljivo, pretužno, a lepo.

Maksimilijan i Ejpril Neubauer iz američke savezne države Vinskonsn prošle nedelje su postali roditelji zdrave devojčice Rozalije Lupite Valentine Neubauer, a tata je, zahvaljujući fotografijama iz bolnice, koje je objavio na društvenim mrežama, preko noći postao prava svetska zvezda.

Naime, malena Rozalija rođena je carskim rezom, a nakon što je majka Ejpril posle porođaja, zbog komplikacija u trudnoći i preeklampsije, izgubila svest, 29-godišnji otac Maksimilijan uskočio je kao pomoć novorođenoj ćerki na najlepši mogući način.

Kako prenosi američki „People“, tata je, znajući koliko je svakoj bebi bitan onaj prvi kontakt kože na kožu sa majkom, odlučio da odmeni, tačnije, odglumi svoju suprugu.

– Medicinske sestre predložile su mi da probamo da nahranimo Rozaliju pomoću veštačke bradavice. Zalepili su je na moju i spojili sa cevčicom iz koje je curilo mleko. Ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim da ću jednoga dana dojiti rođeno dete, ali drago mi je što sam to uradio. Taj trenutak kad su mi je doneli i stavili na prsa, to ne može da se opiše, jednostavno nisam mogao da zadržim suze. Bila je to ljubav na prvi pogled! Nešto čarobno, izjavio je ponosni tata Maksimilijan.

Osoblje bolnice bilo je i više nego oduševljeno njegovim potezom, pogotovo jer je on, kažu, prvi muškarac koji je uopšte pristao na lažno dojenje.

Na muža je, naravno, veoma ponosna i supruga Ejpril (24).

– Lekari su mi davno rekli da imam veoma male šanse za trudnoću zbog policističnih jajnika. Rozalija Lupita Valentina je naše čudo, a ono što je moj muž uradio za nju – nema ništa lepše od toga, zaključila je mama Ejpril.

Izvor: Alo

Komentari

komentara