Trudnoća i majčinstvo

Prvi detalji tragedije u porodici slavnog skijaša: Trudna mama skočila u bazen, bilo je kasno…

Napisao H. H.

Malena Emeline s majkom Morgan Beck otišla je na zabavu kod susjeda. Nakon što ju par minuta nije vidjela, Morgan ju je s još jednom ženom otišla potražiti. Skočila je u bazen i izvukla, ali bez uspjeha…

U ponedjeljak je život tragično izgubila 19-mjesečna kći proslavljenog američkog skijaša Bodea Millera, a sada su poznati i prvi detalji nesreće.

 

Malena Emeline s majkom Morgan Beck otišla je na zabavu kod susjeda. Nakon što je par minuta nije vidjela, Morgan ju je s još jednom ženom otišla potražiti. Čim je vidjela da je u bazenu, premda je trudna, odmah je skočila i vratila Emmy na suho.

 

emmy-miller

 

Nekoliko ljudi pokušalo je pomoći. U pozivu 911 čuju se pokušaji reanimacije. Jedna osoba je rekla da je dijete bilo pod vodom “nekoliko minuta”. Neki tvrde i da su osjetili slabi puls:

 

– Diši, djevojčice! Dovedite je*enu hitnu ovdje – odzvanjalo je, a ubrzo je i sama Morgan počela davati umjetno disanje. Iz tijela djevojčice već je izašla poprilična količina vode prije nego što su došli hitna i vatrogasci.

 

– Cijelim putem (do bolnice) nismo imali puls. Nije završilo dobro… – izjavio je Tony Bommarito, šef lokalne vatrogasne stanice.

 

Sirene vatrogasaca čule su se već za vrijeme poziva, tako da je pomoć došla brzo, no sve je bilo uzalud. Srce malene Emmy prestalo je kucati.

 

emmy-miller-1

 

24sata.hr

Komentari

komentara