Trudnoća i majčinstvo

Grudi će vam odmah otkriti da ste trudni: Evo kako!

Napisao H. H.

Melissa Willets, mama troje djece otkrila šta će to otkriti da ste trudni.

Koji su najčešći prvi simptomi trudnoće?

“Sto puta sam mislila da sam trudna. Zato jer sam se osjećala više umorno nego obično, ili sam bila nervoznija. Ali iako sam puno puta sumnjala na trudnoću, svaki put je bio lažni alarm, osim tri puta. I otkrila sam jedan simptom koji uvijek pogodi trudnoću. Pouzdan je gotovo kao test na trudnoću, kunem se. Dok se pojavi, nema šanse da beba ne raste u mojoj maternici. A to su bolne grudi!”, napisala je ova mama tri kćeri.

“Nije to nelagodan osjećaj. Pričam o jakim bolnim grudima kad vas boli samo oblačenje ili skidanje, kad ne možete podnijeti odjeću na svojoj koži. Imala sam ovaj simptom kad sam bila trudna s prvom kćeri, a prije nego što sam saznala da sam trudna. Pitala sam se zašto me bradavice toliko bole, bila sam u agoniji samo od dodira odjeće na grudima. Mislila sam da je u pitanju PMS, ali prevarila sam se. Nakon nekoliko dana saznala sam da sam trudna”, dodala je.

Razlika između bolnih grudi prije menstruacije i onih u ranoj trudnoći je trajanje.

“Dok me grudi bole samo dan, dva, onda znači da očekujem menstruaciju. A dok je bol sve jača i traje nekoliko dana do sedam dana, znači da sam trudna!”, objasnila je, prenosi “novi“.

Komentari

komentara