Trudnoća i majčinstvo

Godina za majčinstvo: Žene u ovim horoskopskim znakovima tokom 2018. imaju velike šanse da zatrudne!

Napisao A. K.

Ako ste među njima, spremajte se.

Poznavaoci zvezda kažu da je 2018. godina velikog preslaganja na nebu, pa nas očekuje puno iznenađenja i novih mogućnosti. Jedna od njih nekima će zasigurno biti bebica na putu.

Ovan

Za razliku od drugih horoskopskih znakova, Ovan nema straha da preuzme odgovornost. Čini se da ga ništa ne može izbaciti iz koloseka.

Ne boji se roditeljske odgovornosti, odgajanja dece, brige za potomke, pa ni samog porođaja. Naprotiv – želi dete i želi da se brine o njemu i da ga obasipa bezgraničnom ljubavlju.

A u godini Venere je verovatnoća za dolazak bebice na svet još veća…

Rak
Nijedan znak nije rođen za ulogu majke – kao žena Rak! Kad nađe pravog partnera, u glavi joj je jedino potomstvo.

To ne čudi, pošto im je porodica na vrhu liste prioriteta. Godina u znaku Venere samo je korak bliže majčinstvu za sve žene rođene u znaku Raka koje razmišljaju o detetu.

Jarac

Inače su kod Jačeva stvari poređane ovako: prvo karijera, a onda beba. Rođeni u znaku Jarca vrlo su častoljubivi i ambiciozni kad je karijera u pitanju.

Zbog toga im je tema majčinstva na drugom mestu. Međutim, u godini Venere su karte drugačije pomešane pa Jarčevi otkrivaju svoju drugu stranu – odjednom im se planiranje porodice i prinove čine mnogo važnijima od poslovne karijere.

Ribe

Ribe su inače jako romantične. Ne čudi da se to u godini Venere još pojača. Naročito kod Riba koje su duže vreme u vezi – kod njih je želja za detetom sada na prvom mestu.

Ribe inače dugo razmišljaju pre nego da se nešto usude da urade. Ne žele da prenagljuju– pa čak i kad je reč o deci.

Međutim, ove je godine sve moguće – Venera bi mogla da pomogn da odavno planirano majčinstvo postane napokon realnost.

Izvor: Miss7

Komentari

komentara