Trudnoća i majčinstvo

OTIŠLA JE PO DIJETE U VRTIĆ: Kada je vidjela šta su vaspitačice uradile njenoj kćerki, POBIJESNILA JE! (FOTO)

Napisao A. K.

Alisa Salgado ostala je šokirana kada je došla u vrtić po svoju kćerku u gradu Pasko u američkoj državi Vašington. Ona je, naime, ostavila dijete u dnevnom vrtiću dok je bila u školi koju uskoro treba završiti, ali kada je došla po djevojčicu, primijetila je crvenilo između njenih obrva.

Nakon što je malo bolje pogledala, shvatila je kako su vaspitačice počupale dlačice koje su spajale obrve djevojčice.

– Odmah sam zvala direktorku i zatrpala je porukama, a ona je pokušala pronaći mnoge izgovore. Kada sam jutros došla kod nje s kćerkom, smijala mi se u lice i izgovorila mi hrpu laži. Ja sam majka i nikada se ovako što više ne bi trebalo ponoviti i nisu imali pravo uopše dirati moje dijete – napisala je na Fejsbuku 19-godišnja majka, a njena objava brzo se proširila.

Ona je otkrila kako nije jedina kojoj se ovo dogodilo, u takvoj je situaciji bila i majka po imenu Glenda Marija Kruz. Vaspitačice su depilirale obrve njenog sina.

– Njihova koža je toliko nježna… Kad sam sve prijavila ženi koja je odgovorna, rekla je da je razgovarala sa svojim vaspitačicama i one su rekle da to nisu učinile. S osmijehom na licu me pitala što želim od nje kao i da me niko ne tjera na to da sina dovodim u vrtić – rekla je majka dvogodišnjeg dječaka.

Nakon što je slučaj objavljen u medijima, vrtić je objavio kako istražuju cijeli slučaj, a majke su depiliranje prijavile policiji.

(Espreso.rs)

Komentari

komentara