Trudnoća i majčinstvo

MAJKA 9 DJECE NAPUSTILA PORODICU ZBOG MLADIĆA KOJEG JE UPOZNALA NA FACEBOOKU: “On joj je isprao mozak, kao da joj je alien zaposjeo tijelo”

Napisao H. H.

Heidi Hepworth (44) napustila je muža Andyja (44) zbog 30-godišnjeg Mamadoua Jallowa iz Gambije nakon što je počela razgovarati s nepoznatim osobama na internetu.

Andy je uvjeren da je ljubavi njegova života totalno ispran mozak, rekavši kako je sve izgledalo kao da joj je vanzemaljac zaposjeo tijelo, prenosi “Net

Nakon što se istetovirala, rezervisala solarijum i napravila makeover, Heidi je odletjela u Gambiju prošlog mjeseca. Bio je to njen prvi izlet iz Velike Britanije. Napustila je devetero djece i započela novi život s Mamadouom.

Osoba kakvom je postala moja supruga nepodnošljiva je. Nekoć je bila uzorna majka puna ljubavi. On joj je isprao mozak. Za nju je ovo životna avantura kojoj se prepustila korak po korak“, ispričao je potreseni suprug za “The Sun”.

Par ima šestero zajedničke djece, a Andy je podigao još troje koje Heidi ima iz prethodnog braka. Sva su djeca ostala s ocem, dok je njihova majka počela život s novim partnerom. Heidi je rekla novinarima da njen tamnoputi odabranik nije s njom kako bi dobio britanski pasoš i insistirala je na tome da je dobar čovjek.

Upoznala sam jednog mladića, ali to nije afera. Brak je imao problema. Mi smo se udaljili. Može li žena imati novu vezu?“, pravdala se.

Andy i njegova supruga bili su zajedno 18 godina kada su se konačno odlučili vjenčati prije pet godina. Sada je veteran ratne mornarice uvjeren da je njihov brak završio još onda kada je Heidi u martu počela dodavati “azijske i afričke muškarce” na društvene mreže.

Počela je nositi više make-upa i haljine koje nikad prije nije nosila. To jednostavno nije bila ona“, rekao je Andy. “Izlazila je cijelo vrijeme s prijateljima i uvijek je bila na telefonu. Brižna mama ne bi otišla u Afriku sa svojim novim dečkom“.

Heidi je rekla da je vidjela svoju budućnost s Mamadouom i svojom djecom, uprkos tomu što je gotovo 3.000 kilometara udaljena od njih. Ona tvrdi da s djecom svakodnevno razgovara putem videochata i insistira na tome da joj nedostaju.

Andy i Heidi upoznali su se devedesetih godina prošlog vijekai, iako je njihov odnos bio solidan, Andy kaže da je ovo za njega izdaja koja je prevelika da bi se oni ikad više mogli oporaviti.

 

Komentari

komentara