Trudnoća i majčinstvo

ELLA OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ BOLNICE: PODIGLA MAJCU DA SVI VIDE – Novom objavom oduševila sve mame koje jako dobro razumiju šta je Ella htjela reći

Napisao H. H.

Nakon što je ovog vikenda u zagrebačkoj Poliklinici Podobnik Ella Dvornik rodila svoje prvo dijete, poznata hrvatska blogerica ne prestaje preko društvenih mreža informisati i objašnjavati šta se događa sad u danima nakon poroda.

Svojom je novom objavom oduševila sve mame koje jako dobro razumiju šta je Ella htjela reći. Objavila je svoju fotografiju iz bolnice te podigla majicu kako bi se vidio golemi steznik koji sad nosi. Dodala je da je iluzija misliti da si već nekoliko dana nakon poroda u formi i da velika većina žena ne izgleda poput Beyonce, piše “Jutarnji“.

Wow! Nećete vjerovati kako izgleda Ella samo 4 dana nakon poroda!

Ko da nije rodila, eto kak…

Tak svi izgledaju. Ne vratite se istog trena u 34. Ne vratite se ni u gaćice istog trena neg nosite pelene i vi i vaša beba. Steznik nije tu da budete ljepši doktorima, nego da nemate filing ko da će vam svi organi ispasti van dok hodate. Izgledate samo malo manje trudno, al još uvijek ne izgledate ko Beyonce.

Neki možda imaju te sreće, al za većinu nas ovo je realnost“, napisala je Ella.

Balie Dee Dvornik-Pearce rođena je 12. 11. 2017. u 1.34 sati ujutro, a na društvenim je mrežama Ella otkrila da je sve skupa trajalo 51 sat. Tata Charles je neprestano uz svoju zaručnicu, a Ella kaže da svaki mogući trenutak provode s Balie Dee.

Komentari

komentara