Trudnoća i majčinstvo

Očajna majka preklinje javnost: “Moja beba nije umrla zbog cjepiva, već zbog dekice”

Napisao H. H.

Molimo vas i mi, poslušajte njen savjet!

Ovoje lice očajne žene koja je hrabro odlučila priznati zbog čega je točno umrla njena beba, jer je javnost na vijest o njenoj smrti počela širiti dezinformacije te masovno navoditi cjepivo kao uzrok smrti.

“Molim vas, prestanite s takvim komentarima, to nije istina”, priznala je ožalošćena mama Jordan DeRosier na Facebooku, uz sliku koja govori sve o veličini njene tuge te dodala: “Nisam imala hrabrosti i snage priznati kako je moja beba umrla, ali ovo je otišlo predaleko, ne želim da zbog toga stradaju nevina djeca, nije nikakvo cjepivo krivo, moja beba se ugušila dekicom i to je upozorenje koje vam želim pružiti. Molim vas, naučite iz mog primjera i nikada, zaista nikada ne ostavljajte bebu s dekicom ili nečim sličnim u blizini, s čime bi se mogla ugušiti”.

Pojasnila je i kako je točno došlo do kobne smrti 7-mjesečnog sina Sloana, piše “Index“.

“Stavila sam ga na spavanje u krevetić s njegove dvije dekice. Jednu je napravila njegova prabaka, a druga, siva, od koje se nikada ne rastaje, bila je u blizini. Još od rođenja ju je stiskao uz sebe, pa ju je tijekom spavanja nekako povukao preko glave. Kad sam se ujutro probudila, prvo što sam primijetila je dekica omotana oko njegove glave. Ležao je potrbuške, a kad sam odmaknula dekicu, moja beba je već bila plava. Počela sam vrištati…”

Ne znamo kako će ova mama preživjeti krivnju i tugu koju osjeća, no budući da je njena tragedija postala javna, neka se njen glas čuje što dalje. Naučite iz njenog primjera kako se ovako nešto više nikome ne bi dogodilo, jer ni ova mama, kao ni sve druge koje su proživjele sličnu tragediju, nije mislila da bi se to moglo dogoditi baš njoj. Njena beba nije bila novorođenče. Maleni Sloan je, napisala je mama, već puzao, pa je mislila da mu ne bi trebao biti problem riješiti se dekice ako će mu smetati.

No beba je vjerojatno u noći i sama prekasno osjetila da se guši, a zbog dekice preko lica nije mogla niti plakati.

“Nikada neću moći prežaliti njegovu smrt. Nikada si neću moći oprostiti jer sam jedini krivac i jedina odgovorna osoba za našu tragediju. Ja i samo ja. Nikakvo cjepivo, samo ja i činjenica da, kao i mnogi drugi, nisam mislila da su dekice u krevetiću baš toliki problem”.

Komentari

komentara