Trudnoća i majčinstvo

‘Od jutros razmišljam da ga ostavim i da abortiram bebu’

Napisao H. H.

Živim sa vjerenikom i trudna sam, treći mjesec trudnoće i od jutros razmišljam da ga ostavim i da abortiram bebu, na žalost :(. Grozno se zbog tih misli osjećam, ali mislim da je najbolje i jedino rješenje.

U vezi smo skoro 4 godine i tek jutros sam saznala kakva je grozna osoba moj vjerenik, čovjek sa kojim sam planirala budućnost. Jutros smo se posvađali jer mi je rekao da će 7 dana i 7 noći da pije sa društvom po kafanama kada se ja porodim i na svijet donesem njegovog nasljednika.

Smatram da je to bezobrazno sa njegove strane jer dok ja ležim u bolnici sva nikakva gospodin hoće da se opija. Moja želja je da bude pored mene dok se budem porađala i da sa mnom i sa sinom provodi vrijeme nakon porođaja, nikako da se opija i ne daj Bože doživi neku nesreću, te da ja ostanem samohrana majka i tako to. Inače mrzim i prezirem alkohol i opijanje, te mislim da je to nešto što mogu da rade samo mentalno zaostale osobe, jer normalna osoba nikada ne bi popila ni kap alkohola.

A moj vjerenik ako već sada razmišlja kako će se napiti kada postane tata, mislim da i ne zaslužuje da bude tata, a ni muž…

Komentari

komentara