Trudnoća i majčinstvo

SVI DETALJI TRUDNOĆE Evo kako je Jelena Đoković reagovala kada je saznala da čeka drugo dijete

Napisao H. H.

Kako je “Blic” ekskluzivno saznao, Jelena Đoković je u drugom mesecu trudnoće i u avgustu bi sa Novakom Đokovićem trebalo da dobije drugo dete. Sada vam otkrivamo sve detalje trudnoće.

Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju pa je odlučila da poseti doktora koji joj je potvrdio srećne vesti. Supruga jednog od najboljih tenisera na svetu nije mogla da sačeka da dođe kući i da Novaku saopšti lepe vesti već ga je istog trenutka pozvala i sa njim podelila najradosnije vesti. Njih dvoje su, bukvalno, vrištali od sreće jer im je oduvek bila velika želja da imaju dvoje dece – otkriva za “Blic” izvor blizak paru.

Upravo zbog rane trudnoće, Jelena Đoković nije bila u prilici da zajedno sa Novakom poseti Srbiju prethodne nedelje

– Zbog određenih rizika Jelena ne može da putuje, već vreme mora da provede kod kuće kako bi sve prošlo bez bilo kakvih problema. Doktori su naložili da konstantno mora da miruje, jer ulazi u drugi mesec trudnoće koji je za buduće mame veoma rizičan, pa je iz tog razloga otkazala sva putovanja i unapred zakazane obaveze, kao što je bila poseta Srbiji – otkriva izvor blizak paru.

Komentari

komentara