Poslovni kutak

Raznovrsnost filmskog sadržaja – Novi filmski kanal M1 GOLD!

Napisao admin

Uskoro će tržište biti bogatije za još jedan filmski kanal – "M1 GOLD" koji će gledateljima nuditi 24 sata filmskog programa, a na kojem de se prikazivati premium naslovi i filmovi novije produkcije.


M1 GOLD (Foto: arhiva)

Nakon što je 2014. godine u Bosni i Hercegovini i regiji pokrenut filmski kanal “M1 FILM”, koji upravo slavi prvu godinu emitiranja, pokretanjem novog kanala želi se podici kvaliteta i raznovrsnost filmskog sadržaja na malim ekranima.  

   

“M1 GOLD” pružit de puno dobre zabave uz kino hitove kao što su “Uzvišenost” (Transcendence) s Johnnyjem Deppom i Morganom Freemanom, “Zatočene” (Prisoners) s Hughom Jackmanom i Jakeom   Gyllenhaalom, “Philomena” (Philomena) s Judi Dench, “Arbitraža” (Arbitrage) s Richardom Gereom i Susan Sarandon, “Crvena svjetla” (Red Lights) s Robertom De Nirom i Sigourney Weaver, “Ukradena priča” (The Words) s Bradleyjem Cooperom i Dennisom Quaidom, “Ledeni ubojica” (The Mechanic) i “Iskupljenje” (Redemption) s Jasonom Stathamom.  

   

“M1 GOLD” naci će se u ponudi bosanskohercegovačkih, odnosno regionalnih telekom i kablovskih operatera od 01. septembra 2015.  

  

 

cure.ba

Komentari

komentara