Poslovni kutak

Akcija stambenih i potrošačkih kredita Union Banke – Promijenite život iz temelja i napravite najbolji izbor ovog proljeća!

Napisao admin

Union Banka, koja ove godine obilježava jubilarnih 60 godina poslovanja, kreirala je jedinstvenu ponudu u segmentu stambenih i potrošačkih kredita, jer našim klijentima želimo ponuditi kvalitetne bankarske usluge koje odgovaraju njihovim stvarnim potrebama i mogućnostima, a za čije su ostvarenje krediti Union Banke najbolji izbor.


Union banka (Foto: arhiva)

Upravo donošenje odluke o kupovini stambenog prostora predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu i imajući ovo u vidu, Union Banka je obezbijedila kreditnu liniju koja se odnosi na kupovinu stambenih jedinica, bilo da je u pitanju rješavanje stambenog pitanja ili kao zamjenski kredit za zatvaranje postojećeg kredita i to po najpovoljnijm uslovima na tržištu. Posebne pogodnosti se nude porodicama koje prvi put rješavaju stambeno pitanje, a kroz dodatne olakšice u vidu umanjenja naknade za obradu kreditnih zahtjeva.

 

Osnovni uslovi krediti­ranja su da je maksimalan iznos kredita 150.000 KM, da je maksimalan rok otplate 15 godina, fiksna kamatna stopa je već od 5,49 % (EKS iznosi 5,80 % za primjer kredita 150.000 KM na razdoblje od 15 godina i naknadom za obradu 1,00 %).  Visina kamatne stope ovisi o bonitetu klijenta i poslovnog odnosa s Ban­kom.

 

U ovoj akciji nudimo Vam i potrošačke kredite do 30.000 KM i rokom otplate do 7 godina, uz fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog otplatnog perioda, povoljnije uslove kreditiranja kao i fleksibilne instrumente obezbjeđenja!

 

Više o ovoj akciji saznajte na www.unionbank.ba ili nas posjetite u najbližoj poslovnici.

 

cure.ba

Komentari

komentara