Poslovni kutak

BH Telecom, Microsoft i Mobis electronic Sarajevo vam predstavljaju promotivni spektakl – Doživi novu Nokia Lumia 630 uz svjetske DJ zvijezde

Napisao admin

BH Telecom, Microsoft i Mobis electronic Sarajevo organiziraju 15. augusta u Domu mladih u Sarajevu promociju Nokia mobilnih uređaja Lumia 630, te akcijsku ponudu Lumia 925 uređaja u BH Telecomu.


Nokia Lumia 630 (Foto: Cure.ba)

Ovaj događaj upotpunit će muzički nastupi svjetskih DJ zvijezda Cristiana Varele i SABB-a, uz podršku domaćih muzičara Bonjasky, Toni Juranović i Megahertz.

Da bi ugođaj za posjetitelje ovog vrhunskog spektakla bio potpun, dvorana Doma mladih bit će opremljena HD LED ekranima ukupne površine 100m2, BH Telecom, Microsoft i Mobis Electronic vizualima, velikim Lumia 3D slovima izrađenim od stirodura, LED zavjesama, topovima za konfete, te živim prijenosom koji će biti rađen sa 4 HD kamere.

Svjedočite predstavljanju Nokia Lumia 630, kao prvog Windows Phone 8.1 na tržištu.

Sa prekrasnim zaslonom od 4,5 inča i ugrađenim četverojezgrenim procesorom, Lumia 630 pokreće se nevjerojatnom brzinom za superiorno iskustvo po pristupačnoj cijeni.

Pored pomenutog telefona, fokus je na neponovljivoj ponudi BH Telecoma za Nokia Lumia 925 koja će biti aktivna od 01.08.2014.

Ulaz za posjetitelje ovog spektakla bit će besplatan uz pozivnice koje će dijeliti promo timovi BH Telecoma i Mobisa. O datumima i načinu podjele pozivnica, obavijestit ćemo vas putem BH Telecom i Mobis electronic Sarajevo FB fan page-a.

cure.ba

Komentari

komentara