Poslovni kutak

Nikad lakše do vlastite internet tgovine – Softverom do podizanja gospodarstva – Pokrenite vlastitu web trgovinu u 15 minuta koristeći LogiVert 6

Napisao admin

Idealno rješenje za poduzetnike početnike kao za iskusne profesionalce.


Logivert (Foto: Cure.ba)

Želite li pokrenuti online prodaju ili želite već postojeću fizičku trgovinu proširiti online trgovinom ? Adresa je LogiVert.ba koji nudi kompletno rješenje i podršku. Webshop, mobile shop, facebook shop, prikupljanje online narudžbi, upravljane proizvodima, prodaja, nabava, zalihe, naplata i isporuka, razni marketinško-prodajni alati, sustav za izvještavanje, sustav za odnose s klijentima (CRM), razni grafički predlošci, samo su neke od značajki ovog moćnog „all in one“ rješenja.

Ovaj prodajno markentiški alat koristan je početnicima i iskusnim trgovcima. Idealan je za obrtnike, mala i srednja poduzeća. Ukoliko želite online, tj. na moderan način ponuditi svoje robe i usluge na domaćem i međunarodnom tržištu, primjenm ovog alata moći ćete, osim na našem, prodavati i na engleskom, njemačkom, francuskom, španjolskom, talijanskom, nizozemskom, portugalskom, poljskom i estonskom jeziku.

LogiVert 6 je idealno rješenje za stvaranje, objavljivanje i upravljanje vlastitom online Internet trgovinom ili web stranicom bez potrebe znanja programiranja. Facebook trgovina je potpuno integrirana Facebook prodajna stranica. Vaš fanovi / posjetitelji ne trebaju napuštati Facebook da bi kupili vaše proizvode.

Rješenjem „tri u jedan“, webshop-om, mobile shop-om koji je prilagođen mobilnim uređajima i telefonima i Facebook shop-om, upravljate samo s jednog mjesta. Moćan pozadinski Back-office sadrži i POS i Touchscreen. LogiVert 6 je moguće povezati s drugim aplikacijama radi razmjene uvoza/izvoza podataka, a razvijena su riješenja i moduli za integraciju na sustave online elektroničke naplate kreditnim karticama. Sustav LogiVert 6 može raditi kao javni webshop (B2C), kao zatvoreni sustav samo za partnere (B2B) ili kao obična web stranica.

Uz minimalna ulaganja od samo 295,00 KM moguće je, sukladno svim europskim i svjetskim standardima, pokrenuti online poslovajne na 10 jezika. Moguće je zatražiti i instalirati besplatnu demo verziju u trajanju od 30 dana.

Softver LogiVert 6 je razvijen u suradnji nizozemske softverske kompanije LogiVert BV i širokobriješkog LogiVert Web Boutique-a, čiji članovi surađuju više od deset godina u područje e-commerce rješenja. Više detalja o ovom alatu možete pronaći na službenim stranicama http://logivert.ba ili na kontakt telefon 063 326 374.

cure.ba

Komentari

komentara