Poslovni kutak

Kviz "Tri, dva Z1" – Nagradna igra BH Telecoma: Osvojite najnoviji, atraktivni, premium smartphone uređaj

Napisao admin

BH Telecom ponovo nagrađuje vjerne fanove! Prijavite se za takmičenje u kvizu znanja "Tri, dva, Z1" i osvojite najnoviji, atraktivni, premium smartphone uređaj – Sony Xperiu Z1, koji je svojim pojavljivanjem na tržištu postao predmet žudnje mnogih zaljubljenika u dobre gadgete.


Nagradna igra BH Telecoma (Foto: PR/Facebook)

Uz glavni dobitak, BH Telecom je do 13. novembra za najspretnije i najsretnije učesnike obezbijedio i Smartwatch satove te majice.

Stoga, ukoliko volite kvizove i supervrijedne nagrade, prava adresa za vas je oficijelna fb stranica BH Telecoma.

Sve što trebate napraviti je lajkati navedenu stranicu (https://www.facebook.com/Idemoprvi), a zatim slijediti upute i tačno odgovoriti na postavljena pitanja, u što bržem roku!

Pravo na učešće u kvizu “Tri, dva, Z1” imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Bosni i Hercegovini, a koje su registrovane na društvenoj mreži Facebook.

Fanovi koji sudjeluju u takmičenju svake sedmice imaju mogućnost osvojiti vrijedne nagrade.

Tako će BH Telecom do 7. novembra nagrađivati najuspješnije takmičare Smartwatch satovima i majicama, a u posljednjoj sedmici takmičenja BH Telecom će tri najsretnija učesnika obradovati glavnom nagradom – Sony Xperiom Z1! Korisnik u kvizu odgovara na postavljena pitanja unutar aplikacije, koja automatski prikuplja podatke: ime, spol, datum rođenja, email i korisničku lokaciju. Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave neće biti u nagradnoj konkurenciji.

Svi koji tačno odgovore na pitanja za tekuću sedmicu imaju mogućnost osvajanja dobitaka. Takmičari se rangiraju prema brzini rješavanja kviza, a najviše rangirani osvajaju nagrade.
Ukoliko dva ili više fana imaju ostvareno isto vrijeme, pobjednik će biti onaj koji je prije odigrao kviz.

Svi učesnici imaju pravo na jednu igru unutar tekuće sedmice.

Napominjemo da, u skladu sa pravilima Facebooka, važeći profili su samo oni kojima Facebook ime profila odgovara stvarnom imenu i prezimenu igrača, odnosno podacima sa lične karte. Ukoliko je navedeno ime prilikom prijave podataka drugačije od imena navedenog na profilu, vlasnici istih nemaju pravo učestovanja u takmičenju u znanju.

Prijavite se i sudjelujte u kvizu “Tri, dva Z1”, jer svemirski Sony Xperia Z1 definitivno vrijedi nekoliko minuta vašeg vremena.

Imena sretnih dobitnika će biti objavljena po završetku takmičenja u znanju na službenoj top listi takmičenja.

Ne zaboravite, tačnost i brzina je sve što se traži! Sretno svima!
BH Telecom, dajemo više!

cure.ba

Komentari

komentara