Poslovni kutak

Neka vaša originalnost dođe do izražaja – Iskusan i kreativan tim nudi visokokvalitetan tisak na majice i različite predmete (FOTO)

Napisao admin

Avenija Print omogućava svim svojim kupcima kvalitetnu uslugu otiskivanja na različite predmete.


Avenija Print (foto: facebook)

Avenija Print se može pohvaliti višegodišnjim iskustvom u kvalitetnom radu otiskivanja na različite predmete, a prvenstveno otiskivanje na majice te proizvode kao npr. dječiji program, bodići, majice, siperčići, jastuci itd.

Riječ je o najkvalitetnijem načinu otiska. Prilikom otiskivanja folije izdržavaju visoke temperature pri pranju. Važno je istaknuti i to da su ekološki prihvatljive jer za razliku od sito tiska ne koriste toksične boje već se termo reakcijom prenose na majice.

Pored raznovrsne ponude, posebno treba uzdvojiti magične šalice koje usipanjem toplog napitka pokazuju željenu fotografiju. Boje su jako postojane, te se zbog kvalitete otiska mogu prati u mašini.

Svi artikli radionice Avenija Print mogu se naručiti putem Facebooka slanjem željene fotografije u Inbox. Isporuka je brzom poštom i stiže u roku 24h.

Avenija Print u ponudi ima i satove koji su vrlo postojane pozlate i replike najpoznatijih proizvođača po senzacionalnoj cijeni od 15 KM.

Kvaliteta, profesionalnost i odgovornost prema potrošačima i saradnicima, vrijednosti su koje su oduvijek činile sastavni dio naše poslovne politike i koje su stvorile povjerenje u proizvode i usluge.

Želite li vrhunsku, kvalitetnu i brzu uslugu, obratite se nama! Posjetite Facebook stranicu http://www.facebook.com/pages/Avenija-Print/346712625450264 i uvjerite se i sami.

Za potpuni dojam pogledajte fotogaleriju.

 

cure.ba

Komentari

komentara