Poslovni kutak

Amra Silajdžić – Džeko od oktobra vodi svoju emisiju na Federalnoj televiziji

Napisao H. H.

Serijal će se baviti svakodnevnim izazovima savremenog vremena, porodicom i društvom općenito. Gledaoci Federalne televizije će imati priliku vidjeti prekrasne predjele, kulturno-historijske spomenike i upoznati običaje iz ženskog ugla

Federalna televizija najavljuje povratak Amre Džeko na male ekrane. Od jeseni emitiramo serijal „Ženske priče sa Amrom Džeko“, čije je snimanje počelo u junu. U 12 gradova upoznat ćemo izuzetne žene koje ostavljaju trag u zajednici u kojoj žive.

 

Serijal će se baviti svakodnevnim izazovima savremenog vremena, porodicom i društvom općenito. Gledaoci Federalne televizije će imati priliku vidjeti prekrasne predjele, kulturno-historijske spomenike i upoznati običaje iz ženskog ugla.

 

„Žene drže pola neba”, … Ova misao je tako snažna da sam odlučila upravo sa njom započeti priču o projektu koji pripremamo za sve žene i naravno muškarce koji će radoznalo prisluškivati naše priče. Ženske priče, nama svima tako bliske i poznate… Potpuno subjektivne,snažne, emotivne, romantične i uzbudljive. Upoznat ćemo prekrasne žene koje imaju posebno mjesto u srcima svojih ukućana i svojih sugrađana. One će ispričati svoje priče, kroz priče o gradovima u kojima žive. Zajedno ćemo putovati, diviti se ljepotama naših krajeva, uživati u ukusnim jelima, razgovarati o modi i ostalim sitnicama koje nas raduju“ – objašnjava Amra Džeko.

 

 

 

Depo.ba

Komentari

komentara