Poslovni kutak

OTVARANJE BEKO SHOPA U NOVOM GRADU

Napisao H. H.

Otvorio se ekskluzivni Beko shop u Novom Gradu, ulica Petra Kočića bb, u sklopu Hiper Kort objekta.

Ovo je 32-i ekskluzivni Beko shop u BiH, a prvi u Novom Gradu. Omega doo Živinice već u Banja luci ima 4 shopa i po jedan u Gradišci i Prijedoru. Smatramo da smo s ovim današnjim otvaranjem shopa u Novom Gradu dovoljno pokrili ovu regiju za potrebama Beko uređaja. Beko shop se prostire na površini od 127 m2 prostora. Zaposleno je 3 mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 60.000 KM.

U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

Već sedam godina mi smo najbrže rastući brend u Evropi, gdje kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To nas čini brendom broj 1 u kategoriji velikih samostojećih kućanskih uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, mi smo drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni.

Konstantno težimo unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva naših korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1.000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim.

Stalno unapređenje naših proizvoda inspirisano je željama kupaca, potrebama i dosadašnjim iskustvima. Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana.

Kompanija Beko, najavila je produžetak sponzorstva FK Barcelona, kao i niz uzbudljivih zajedničkih inicijativa u okviru proširene saradnje za predstojeće tri sportske sezone.

Kako je najavljeno na zajedničkoj konferenciji za novinare na stadionu „Kamp Nou“, kompanija Beko novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FK Barcelona, istovremeno ostajući prvi izbor ovog kluba kada je riječ o bijeloj tehnici.

Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative Beka “Jedi kao šampion”, koja ima za cilj da pomogne u riješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

Uznak zahvalnosti svim svojim kupcima, u Beko shopovima su pripremljene akcije u mjesecu martu. Jedna od njih je da za kupljenu mašinu za suđe Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen poklonom, mali kućanski aparat Beko.

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba.

Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Novi Grad za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

Kompanija Omega doo je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Novom Gradu ,Udruženju djece i omladine sa posebnim potrebama „Iskra“ Novi Grad obradovala novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim.

Dobro došli u novootvoreni Beko shop Novi Grad!

cure.ba

Komentari

komentara